Ontdek Kokam Café

Welkom, vrienden! Verwen jezelf met ons heerlijk eten terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de Nieuwe Kerk en de prachtige grachten.

Een vegetarisch en veganistisch café gelegen in het hart van historisch centrum Delft.

Wij ontlenen onze naam aan het Indiase superfood Kokam-fruit (Garcinia indica), aangeprezen als functioneel voeding met voedingsstoffen, gezondheidsvoordelen en ziektepreventie eigenschappen.

Met culinaire hoogstandjes die zo divers zijn als de pittige, zoete en kruidige smaken van dit superfood, brengt onze keuken je naar de lekkerste bestemmingen van India.

En net als de seizoenen zal het menu veranderen om ervoor te zorgen dat je terug blijft komen voor meer.

Kokam’s missie is om je smaakpapillen te laten dansen van vreugde. Maar wacht, er is meer: wij zijn gezondheidsfreaks en houden ervan om superfood in onze gerechten te smokkelen voor die extra boost. Met de meest verse kruiden en ingrediënten om explosieve smaken te leveren.

Studies hebben aangetoond dat een veganistisch of vegetarisch dieet veel vezels bevat en tal van gezondheidsvoordelen heeft die een positieve invloed kunnen hebben op je algehele welzijn. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

We zijn enthousiast om India’s lekkerste gerechten met een grote glimlach aan je voor te schotelen! Wij nodigen je uit op deze reis. Welkom, vrienden!

We zijn enthousiast om India’s lekkerste gerechten met een grote glimlach aan je voor te schotelen!

Wij nodigen je uit op deze reis.